21 januari 2021 | Corona, werk en overbelasting (online kennissessie)

In deze Coronatijd hebben veel werknemers moeite om de stress onder controle te krijgen door thuiswerken. Daarbij komen ook spanningen door baanonzekerheid in de huidige economische situatie.

Steeds meer werknemers in Nederland raken overspannen of krijgen een burn-out als gevolg van stress. Wat kan je als werkgever doen om deze schadelijke effecten bij je werknemers te verminderen of mogelijk te voorkomen?

Tijdens deze interactieve kennissessie geven Saskia Lang (specialist in Arbeidsrecht) en Dorris Falkenstein (sr coach/loopbaancoach) vanuit verschillende invalshoeken, juridisch, re-integratie en begeleiding, handvatten en tips. We gaan ook in op vragen en geven concrete adviezen waarmee je als organisatie aan de slag kunt.

Voor wie

Voor werkgevers, hr managers, directeuren en leidinggevenden.

  • We hebben deze kennissessie diverse keren gehouden en hebben gemerkt dat werkgevers veel vragen hebben over dit onderwerp. Ook blijkt dat er behoefte is om dit met elkaar te bespreken en zo van elkaar te leren.
  • We willen deze kennis wederom graag delen met onze relaties, cliënten/klanten uit ons netwerk en nodigen jullie daarom van harte uit om deel te nemen aan deze online interactieve kennissessie.

Door wie

  • Saskia Lang van Langblok advocaten, specialist in Arbeidsrecht
  • Dorris Falkenstein van Falkstone organisatie- en loopbaanadvies, sr coach/loopbaancoach voor duurzaam resultaat.

Inhoud

  • Hoe ga je als werkgever in Coronatijd om met werknemers die overbelasting ervaren?
  • Wat is de juiste aanpak van re-integratie in deze Coronatijd?
  • Hoe te handelen als goed werkgever, zodat dit een win/win situatie oplevert?
  • Wat zijn de (juridische) verplichtingen en wat zijn de mogelijkheden als het met een werknemer onwerkbaar wordt?

Aanmelden

Om het interactief te houden kunnen aan deze gratis online kennissessie op donderdag 21 januari 2021, van 10.30 -12.00 uur, maximaal 10 personen deelnemen.

U kunt zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen aan lang@langblok.nl of via het formulier op https://www.falkstone.nl/organisaties/kennissessie-corona-werk-overbelasting/

Vergelijkbare berichten
bedrijven-langblok-advocaten-advocaat-arbeidsrecht-privacyrecht-amstelveen-hilversum-privacyrecht-avg-werknemers