Advocaat arbeidsrecht Hilversum

Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht in Hilversum of heeft u een arbeidsrechtelijk probleem met uw werknemer of werkgever? Langblok Advocaten Arbeidsrecht in Hilversum bieden u een eerste gratis chatgesprek zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij zijn er voor werknemers en werkgevers, zowel bij ontslag als een arbeidsconflict.
 • Meer dan 25 jaar expertise in arbeidsrecht
 • Bezoeklocatie in Hilversum centrum
 • Voor bedrijven en werknemers
 • Direct antwoord op uw vragen
 • Persoonlijk contact

Bel ons op +31(0)20 75 31 771
voor direct antwoord op uw vraag.
Of stuur ons een bericht en wij bellen u terug.

Arbeidsrecht advocaten

Twee arbeidsrecht advocaten, één missie; Het best mogelijke resultaat voor uw arbeidsrechtelijke vraag. Langblok Advocaten Arbeidsrecht staan ook in Hilversum voor u klaar. Samen hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in vele branches. Op uw vraag over arbeidsrecht, uw rechten en plichten weten wij vaak direct het antwoord.

 • Direct hulp via chat, Whatsapp of telefoon
 • Meer dan 25 jaar ervaring in diverse branches
 • Resultaat- en oplossingsgericht
 • Bezoeklocatie in Hilversum

Hilversum

Langblok Advocaten Arbeidsrecht werken vanuit meerdere bezoeklocaties waaronder onze locatie in Hilversum. Wij werken als arbeidsrecht advocaten in Hilversum zowel voor bedrijven als werknemers of particulieren. Direct uw vragen beantwoorden kunnen wij persoonlijk op onze bezoeklocatie in Hilversum of  bij u op locatie in Hilversum.

Direct antwoord op uw vragen?

Direct antwoord op uw vragen?

Werkgevers

U heeft een werknemer ontslagen, moet reorganiseren of heeft direct hulp nodig bij een ander vraagstuk op het gebied van het arbeidsrecht. Misschien dreigt u te worden aangeklaagd door een werknemer of bent u voor de rechter gedaagd. Ook kunt u te maken krijgen met werknemers die niet goed functioneren of ziek zijn. Een arbeidsconflict is niet altijd te vermijden. Een andere keer is een reorganisatie nodig waarbij ontslag onvermijdelijk kan zijn.

Veelgestelde vragen werkgevers

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina, staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op voor een persoonlijk antwoord.

Bekijk vragen en antwoorden

Werknemers

U kunt te maken krijgen met ontslag, een nieuwe arbeidsovereenkomst, of een reorganisatie. Ook een arbeidsconflict is niet altijd te vermijden. Misschien bent u arbeidsongeschikt geworden of wilt u zich arbeidsongeschikt laten verklaren. Uw werkgever heeft u een nieuwe arbeidsovereenkomst voorgelegd of u wilt praten over een vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen staat tijdens het gesprek met uw werkgever.

Veelgestelde vragen werknemers

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina, staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op voor een persoonlijk antwoord.

Bekijk vragen en antwoorden

Specialisten in arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is een van onze specialismen. In dit rechtsgebied werken wij gezamenlijk al meer dan 25 jaar in diverse branches. Daarnaast hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld als autoriteit op het gebied van het aan het arbeidsrecht gerelateerde privacyrecht. Met uw vragen kunt u altijd bij ons terecht in Hilversum. Langblok Advocaten Arbeidsrecht & Privacyrecht in Hilversum biedt u persoonlijk advies op maat. Waar nodig procederen wij voor u bij de Rechtbank, het Gerechtshof, de Hoge Raad, het UWV of de Centrale Raad van Beroep. Natuurlijk maken wij van tevoren afspraken over de kosten zodat u ook op dat punt weet waar u aan toe bent.
Neem contact met ons op.

REVIEWS WERKGEVERS

 • Dank voor jouw ondersteuning dit jaar, een belangrijk onderdeel in de schakel om zover te zijn gekomen.

  Anoniem Werkgever
 • Annelies, dank voor jouw hulp bij deze klus, tempo en flexibele opstelling. Zeer prettige ervaring!

  Anoniem Werkgever
 • Bij ons bedrijf hebben we meerdere grote personele reorganisaties doorgevoerd, waarbij we succesvol van de diensten van Saskia gebruik hebben gemaakt. De samenwerking was goed, ze staat open voor en maakt gebruik van de suggesties van de werkgever en kan deze goed aanvullen c.q. vertalen naar juridisch documentatie. Kortom: ik kan u aanbevelen haar in te huren!

  Anoniem Werkgever

REVIEWS WERKNEMERS

 • Het ziet er goed uit, al die nullen voor de komma. Dank je wel voor alles.

  Werknemer Anoniem
 • Hèhè het zit erop! Het was een zware bevalling, dat wel… Maar het is ons gelukt! Ik wil jou daar héél erg voor bedanken! Je bent een kei. Vorig jaar rond deze tijd stond het er voor mij heel anders voor, veel minder rooskleurig. Door de deskundigheid en zéér prettige samenwerking sta ik er op dit moment weer goed voor. Ik zie mijn werkend leven weer positief in, met leuke, nieuwe en spannende uitdagingen in het verschiet. Ik heb er weer zin in. Dank je wel Saskia.

  Anoniem Werknemer
 • Vandaag mijn laatste werkdag, hierna ben ik vrijgesteld. Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp, advisering en onderhandeling. Doordat jij voor mij dit hebt afgerond, heb ik de laatste weken goed kunnen afsluiten en kijk ik met een tevreden gevoel terug op mijn tijd bij mijn werkgever. Eerst ga ik nu genieten van even niets en dan op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging. Bedankt!

  Anoniem Werknemer

Onze reviews zijn rechtstreeks afkomstig van onze cliënten.
Door de inhoud van ons werk en vakgebied publiceren wij deze hier anoniem.
Er zijn uitzonderingen. Niet geanonimiseerde reviews zijn op onze LinkedIn pagina’s te vinden. Bekijk alle reviews hier.

Direct antwoord op uw vragen?

Direct antwoord op uw vragen?