Advocaat arbeidsrecht Hilversum

Bent u op zoek naar een advocaat Arbeidsrecht in Hilversum? Heeft u een arbeidsrechtelijk probleem met uw werknemer of werkgever? Langblok advocaten Arbeidsrecht in Hilversum biedt u een eerste gratis kennismakingsgesprek, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij zijn er voor werknemers en werkgevers.
 • Meer dan 25 jaar expertise in arbeidsrecht
 • Bezoeklocatie in Hilversum
 • Voor bedrijven en werknemers
 • Direct antwoord op uw vragen
 • Persoonlijk contact

Bel ons op +31(0)20 75 31 771 voor direct antwoord op uw vraag.
Of stuur ons een bericht via chat of e-mail en wij nemen contact met u op.

Advocaat Arbeidsrecht Hilversum

Bent u op zoek naar een advocaat Arbeidsrecht in Hilversum of heeft u een arbeidsrechtelijk probleem met uw werknemer of werkgever? Langblok advocaten Arbeidsrecht in Hilversum biedt u een eerste gratis kennismakingsgesprek, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij zijn er voor werknemers en werkgevers.
 • Meer dan 25 jaar expertise in arbeidsrecht
 • Bezoeklocatie in Hilversum centrum
 • Voor bedrijven en werknemers
 • Direct antwoord op uw vragen
 • Persoonlijk contact

Bel ons op +31(0)20 75 31 771
voor direct antwoord op uw vraag.
Of stuur ons een bericht en wij bellen u terug.

Arbeidsrecht advocaten

Twee arbeidsrecht advocaten, één missie; Het best mogelijke resultaat voor uw arbeidsrechtelijke vraag. Langblok advocaten Arbeidsrecht staat ook in Hilversum voor u klaar. Samen hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in vele branches. Op uw vraag over arbeidsrecht, uw rechten en plichten, weten wij vaak direct het antwoord.

 • Direct hulp via chat of telefoon
 • Meer dan 25 jaar ervaring in diverse branches
 • Resultaat- en oplossingsgericht
 • Bezoeklocatie in Hilversum

Hilversum

Langblok advocaten Arbeidsrecht werkt vanuit meerdere bezoeklocaties waaronder onze locatie in Hilversum. Wij werken als Arbeidsrecht advocaten in Hilversum zowel voor bedrijven als werknemers. Direct uw vragen beantwoorden kunnen wij persoonlijk op onze bezoeklocatie in Hilversum of bij u.

Arbeidsrecht advocaten

Twee Arbeidsrecht advocaten, één missie; Het best mogelijke resultaat voor uw arbeidsrechtelijke vraag. Langblok advocaten Arbeidsrecht staat ook in Hilversum voor u klaar. Samen hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in vele branches. Op uw vraag over arbeidsrecht, uw rechten en plichten, weten wij vaak direct het antwoord.

 • Direct hulp via chat, Whatsapp of telefoon
 • Meer dan 25 jaar ervaring in diverse branches
 • Resultaat- en oplossingsgericht
 • Bezoeklocatie in Hilversum

Hilversum

Langblok advocaten Arbeidsrecht werkt vanuit meerdere bezoeklocaties, waaronder onze locatie in Hilversum. Wij werken als Arbeidsrecht advocaten in Hilversum zowel voor bedrijven als werknemers. Direct uw vragen beantwoorden kunnen wij persoonlijk op onze bezoeklocatie in Hilversum of bij u.

Direct antwoord op uw vragen?

Direct antwoord op uw vragen?

Werkgevers

U wilt een werknemer ontslaan, moet reorganiseren of heeft direct hulp nodig bij een ander vraagstuk op het gebied van het arbeidsrecht. Misschien dreigt u te worden aangesproken door een werknemer of bent u voor de rechter gedaagd. U kunt te maken krijgen met werknemers die niet goed functioneren of ziek zijn. Ook een arbeidsconflict is niet altijd te vermijden. Een andere keer is een reorganisatie nodig waarbij ontslag onvermijdelijk kan zijn. Wij zorgen ervoor dat u de juiste stappen neemt.

Arbeidsovereenkomst

De ene werknemer is de andere niet. Daarom is maatwerk de nieuwe standaard voor arbeidsovereenkomsten.

Lees meer

Arbeidsongeschikt

Een werknemer die ziek wordt, wordt door de wet goed beschermd. Voor u levert dat veel verplichtingen op.

Lees meer

Privacy

U moet steeds meer doen om de privacy van uw werknemers te beschermen. Wat zijn nu precies uw rechten en plichten?

Lees meer

Arbeidsconflict

Heeft u een probleem of arbeidsconflict met een werknemer? Dat brengt risico’s..

Lees meer

Ontslag

Een werknemer ontslaan kan al vervelend genoeg zijn. Wij helpen u graag om dit in goede banen te..

Lees meer

Reorganisatie

Een succesvolle reorganisatie begint met een stappenplan. Wij adviseren u welke stappen te nemen in uw situatie.

Lees meer

Trainingen

Wilt u goed op de hoogte zijn van alle actualiteiten. Wij verzorgen diverse trainingen.

Lees meer

Werknemers

U kunt te maken krijgen met ontslag, een nieuwe arbeidsovereenkomst of een reorganisatie. Ook een arbeidsconflict is niet altijd te vermijden. Misschien bent u arbeidsongeschikt geworden of dreigt u arbeidsongeschikt te raken. Uw werkgever heeft u een nieuwe arbeidsovereenkomst voorgelegd of u wilt praten over een vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen staat tijdens het gesprek met uw werkgever.

Arbeidsongeschikt

Ziek zijn is al vervelend genoeg. Daarom ondersteunen we u graag bij het nemen van de juiste (juridische) stappen..

Lees meer

Arbeidsovereenkomst

Waar tekent u voor? Wij bieden u inzicht in uw arbeidsovereenkomst en helpen u om de beste voorwaarden af te spreken.

Lees meer

Arbeidsconflict

Een conflict met uw werkgever? Wij helpen u om deze vervelende situatie professioneel..

Lees meer

Ontslag

Uw werkgever vertelt u dat hij u wil ontslaan. Wat kunt u doen? Wij bieden u persoonlijk advies..

Lees meer

Reorganisatie

Een reorganisatie bij uw werkgever zorgt voor veel vragen en onzekerheid. Wordt u overgeplaatst of toch ontslagen?

Lees meer

Werkgevers

U heeft een werknemer ontslagen, moet reorganiseren of heeft direct hulp nodig bij een ander vraagstuk op het gebied van het arbeidsrecht. Misschien dreigt u te worden aangesproken door een werknemer of bent u voor de rechter gedaagd. Ook kunt u te maken krijgen met werknemers die niet goed functioneren of ziek zijn. Een arbeidsconflict is niet altijd te vermijden. Een andere keer is een reorganisatie nodig waarbij ontslag onvermijdelijk kan zijn.

Veelgestelde vragen werkgevers

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina, staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op voor een persoonlijk antwoord.

Bekijk vragen en antwoorden

Werknemers

U kunt te maken krijgen met ontslag, een nieuwe arbeidsovereenkomst of een reorganisatie. Ook een arbeidsconflict is niet altijd te vermijden. Misschien bent u arbeidsongeschikt geworden of dreigt u arbeidsongeschikt te worden. Uw werkgever heeft u een nieuwe arbeidsovereenkomst voorgelegd of u wilt praten over een vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen staat tijdens het gesprek met uw werkgever.

Veelgestelde vragen werknemers

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina, staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op voor een persoonlijk antwoord.

Bekijk vragen en antwoorden

Specialisten in arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is een van onze specialismen. In dit rechtsgebied werken wij gezamenlijk al meer dan 25 jaar in diverse branches. Daarnaast hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld als autoriteit op het gebied van het aan het arbeidsrecht gerelateerde privacyrecht. Met uw vragen kunt u altijd bij ons terecht in Hilversum. Langblok advocaten Arbeidsrecht in Hilversum biedt u persoonlijk advies op maat. Waar nodig procederen wij voor u bij de Rechtbank, het Gerechtshof, de Hoge Raad, het UWV of de Centrale Raad van Beroep. Natuurlijk maken wij van tevoren afspraken over de kosten zodat u ook op dat punt weet waar u aan toe bent. Neem contact met ons op.

Specialisten in arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is een van onze specialismen. In dit rechtsgebied werken wij gezamenlijk al meer dan 25 jaar in diverse branches. Daarnaast hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld als autoriteit op het gebied van het aan het arbeidsrecht gerelateerde privacyrecht. Met uw vragen kunt u altijd bij ons terecht in Hilversum. Langblok advocaten Arbeidsrecht in Hilversum biedt u persoonlijk advies op maat. Waar nodig procederen wij voor u bij de Rechtbank, het Gerechtshof, de Hoge Raad, het UWV of de Centrale Raad van Beroep. Natuurlijk maken wij van tevoren afspraken over de kosten zodat u ook op dat punt weet waar u aan toe bent.
Neem contact met ons op.

REVIEWS WERKGEVERS

 • Annelies, dank voor jouw hulp bij deze klus, tempo en flexibele opstelling. Zeer prettige ervaring!

  Anoniem Werkgever
 • Dank voor jouw ondersteuning dit jaar, een belangrijk onderdeel in de schakel om zover te zijn gekomen.

  Anoniem Werkgever
 • Bij ons bedrijf hebben we meerdere grote personele reorganisaties doorgevoerd, waarbij we succesvol van de diensten van Saskia gebruik hebben gemaakt. De samenwerking was goed, ze staat open voor en maakt gebruik van de suggesties van de werkgever en kan deze goed aanvullen c.q. vertalen naar juridisch documentatie. Kortom: ik kan u aanbevelen haar in te huren!

  Anoniem Werkgever

REVIEWS WERKNEMERS

 • Het ziet er goed uit, al die nullen voor de komma. Dank je wel voor alles.

  Werknemer Anoniem
 • Hèhè het zit erop! Het was een zware bevalling, dat wel… Maar het is ons gelukt! Ik wil jou daar héél erg voor bedanken! Je bent een kei. Vorig jaar rond deze tijd stond het er voor mij heel anders voor, veel minder rooskleurig. Door de deskundigheid en zéér prettige samenwerking sta ik er op dit moment weer goed voor. Ik zie mijn werkend leven weer positief in, met leuke, nieuwe en spannende uitdagingen in het verschiet. Ik heb er weer zin in. Dank je wel Saskia.

  Anoniem Werknemer
 • Vandaag mijn laatste werkdag, hierna ben ik vrijgesteld. Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp, advisering en onderhandeling. Doordat jij voor mij dit hebt afgerond, heb ik de laatste weken goed kunnen afsluiten en kijk ik met een tevreden gevoel terug op mijn tijd bij mijn werkgever. Eerst ga ik nu genieten van even niets en dan op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging. Bedankt!

  Anoniem Werknemer

Onze reviews zijn rechtstreeks afkomstig van onze cliënten.
Door de inhoud van ons werk en vakgebied publiceren wij deze hier anoniem.
Er zijn uitzonderingen. Niet geanonimiseerde reviews zijn te vinden op onze LinkedIn pagina’s en op Google reviews. Bekijk alle reviews hier.

Direct antwoord op uw vragen?

Direct antwoord op uw vragen?