Meeting over data privacy (AVG)

In onze praktijk zijn er veel vraagstukken over privacy. Dit kent een toename sinds 25 mei 2018 de GPDR van kracht is gegaan.  In het Nederlands heet deze verordening AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Deze privacy verordening gaat over de ‘bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens’.

Langblok advocaten Arbeidsrecht & Privacyrecht doet er alles aan om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen op het gebied van privacy. Daarbij is het ook van belang om te horen wat er in de markt speelt. En ook om te horen hoe bedrijven daar mee omgaan. Vanavond 13 november 2018 gaat Saskia Lang naar bijeenkomst van Meetup over Data Privacy (AVG).

Tijdens deze 83e editie van Online Tuesday vertellen enkele bedrijven aan het woord die  over hoe zij omgaan met het verzamelen data (of juist geen data meer verzamelen) in het kader van de AVG en over de gevolgen voor consumenten en ondernemingen die deze wetswijziging met zich meebrengt.

De meeting is bij IBM Amsterdam op de Johan Huizingalaan 765 .

Saskia Lang

Bron: Meetup

 

 

Vergelijkbare berichten
werknemer-langblok-advocaten-advocaat-arbeidsrecht-privacyrecht-amstelveen-hilversum-arbeidsongeschiktheid-arbeidsongeschikt