Ervaren en deskundig, Saskia gaat geen uitdaging uit de weg!

Een expert in arbeidsrecht en privacyrecht

Saskia deelt haar kennis van het vakgebied graag: ze geeft lezingen, trainingen en workshops voor organisaties en bedrijven. Ook houdt ze haar contacten via LinkedIn en Twitter op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en privacyrecht.

Saskia heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de hoofd- (en sub) rechtsgebieden arbeidsrecht, collectief ontslag, internationaal arbeidsrecht en medezeggenschap geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

“Elk goed eindresultaat ontstaat uit menselijke interactie, conflict, discussie en debat.”

Saskia Lang | Advocaat Arbeidsrecht & Privacyrecht

Werk als advocaat arbeidsrecht

Saskia Lang heeft meer dan 20 jaar ervaring als advocaat binnen het arbeidsrecht.

In haar dagelijks werk ondersteunt Saskia werkgevers, werknemers, ondernemingsraden en (statutair) directeuren. Ze geeft advies op gebied van Arbeidsrecht en stapt zo nodig naar de rechter. Daarnaast treedt ze op als sparringpartner voor ondernemers in het MKB. Ze heeft veel affiniteit met de grafimediabranche en arbodienstverlening.

Toegewijd en een flinke dosis lef

Buiten haar werk is Saskia actief binnen verschillende netwerkorganisaties. Zo is ze secretaris en bestuurslid van de Ondernemingsvereniging Amstelveen, lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten (VAA), Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA) en Vereniging Privacyrecht (VPR).

In haar vrije tijd maakt Saskia graag verre reizen.
Ze is gek op achtbanen en gaat geen uitdaging uit de weg.

Expert in privacyrecht

Saskia heeft zich de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in het privacyrecht. Saskia houdt zich op dit vlak bezig met juridische audits bij bedrijven, zij ontwikkelt voor opdrachtgevers de benodigde documenten en geeft trainingen en workshops door heel Nederland.

Meer informatie over privacy voor bedrijven >

Kennismaken

Saskia is dé specialist en doorzetter. Zij helpt zowel bedrijven als werknemers die op zoek zijn naar professionele ondersteuning op gebied van arbeidsrecht en privacyrecht.

Heeft u een vraag over arbeidsrecht of privacyrecht? Neem vandaag nog contact op. Saskia helpt u graag.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.