Advocaten Arbeidsrecht
voor werknemers

Als werknemer kunt u op het werk met vervelende situaties te maken krijgen: U krijgt te horen dat u wordt ontslagen of dat uw werkgever met u een vaststellingsovereenkomst wil sluiten. Een werkgever houdt zomaar uw loon in of vertelt dat u vanaf morgen een andere functie heeft. Langblok advocaten Arbeidsrecht & Privacyrecht helpt u snel en professioneel stappen te zetten.

 • Meer dan 25 jaar ervaring met arbeidsconflicten
 • Bespaar tijd, geld en energie
 • Wij onderhandelen voor u
 • Zijn resultaatgericht
 • Bieden u rust en overzicht

Advocaten Arbeidsrecht
voor werknemers

Als werknemer kunt u op het werk met vervelende situaties te maken krijgen: U krijgt te horen dat u wordt ontslagen of dat uw werkgever met u een vaststellingsovereenkomst wil sluiten. Een werkgever houdt zomaar uw loon in of vertelt dat u vanaf morgen een andere functie heeft. Langblok advocaten Arbeidsrecht & Privacyrecht helpt u snel en professioneel stappen te zetten.

 • Meer dan 25 jaar ervaring met arbeidsconflicten
 • Bespaar tijd, geld en energie
 • Wij onderhandelen voor u
 • Zijn resultaatgericht
 • Bieden u rust en overzicht

Arbeidsconflict

Een conflict met uw werkgever? Langblok advocaten Arbeidsrecht & Privacyrecht helpt u om deze vervelende situatie professioneel op te lossen, zodat u straks weer met plezier aan het werk kunt.

Lees meer

Arbeidsovereenkomst

Waar tekent u voor? Wij bieden u inzicht in uw arbeidsovereenkomst en helpen u om de beste voorwaarden af te spreken. Voorkom misverstanden met uw werkgever.

Lees meer

Arbeidsongeschikt

Ziek zijn is al vervelend genoeg. Daarom ondersteunen we u graag bij het nemen van de juiste (juridische) stappen, zodat u sterk staat als de situatie met uw werkgever vastloopt.

Lees meer

Reorganisatie

Een reorganisatie bij uw werkgever zorgt voor veel vragen en onzekerheid. Wordt u overgeplaatst of toch ontslagen? Wij helpen u om uw positie en de strategie te bepalen.

Lees meer

Ontslag

Uw werkgever vertelt u dat hij u wil ontslaan. Wat kunt u doen? Wij bieden u directe ondersteuning middels chat, e-mail of telefoon. En hebben de professionele kennis van uw rechten en mogelijkheden.

Lees meer

Vraagstukken

De vraagstukken op het gebied van het arbeidsrecht zijn zeer uiteenlopend. U kunt te maken krijgen met een nieuwe arbeidsovereenkomst of een reorganisatie. Ook een arbeidsconflict is niet altijd te vermijden. Ook kan u arbeidsongeschikt zijn geworden of wilt u zich arbeidsongeschikt laten verklaren. Uw werkgever heeft u een nieuwe arbeidsovereenkomst voorgelegd of u wilt praten over een vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding. Langblok advocaten Arbeidsrecht & Privacyrecht zorgt ervoor dat u niet alleen staat tijdens het gesprek met uw werkgever.

Specialisme

Het arbeidsrecht is een van onze specialismen. Met uw vragen kunt u bij ons terecht. Langblok advocaten biedt u graag een advies op maat. Waar nodig procederen wij ook voor u bij de Rechtbank, het Gerechtshof, de Hoge Raad, het UWV of de Centrale Raad van Beroep.
Van tevoren stellen wij u uiteraard op de hoogte van de kosten. Indien mogelijk zullen wij de kosten verhalen op uw werkgever.

Reviews

 • Het ziet er goed uit, al die nullen voor de komma. Dank je wel voor alles.

  Werknemer Anoniem
 • Hèhè het zit erop! Het was een zware bevalling, dat wel… Maar het is ons gelukt! Ik wil jou daar héél erg voor bedanken! Je bent een kei. Vorig jaar rond deze tijd stond het er voor mij heel anders voor, veel minder rooskleurig. Door de deskundigheid en zéér prettige samenwerking sta ik er op dit moment weer goed voor. Ik zie mijn werkend leven weer positief in, met leuke, nieuwe en spannende uitdagingen in het verschiet. Ik heb er weer zin in. Dank je wel Saskia.

  Anoniem Werknemer
 • Vandaag mijn laatste werkdag, hierna ben ik vrijgesteld. Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp, advisering en onderhandeling. Doordat jij voor mij dit hebt afgerond, heb ik de laatste weken goed kunnen afsluiten en kijk ik met een tevreden gevoel terug op mijn tijd bij mijn werkgever. Eerst ga ik nu genieten van even niets en dan op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging. Bedankt!

  Anoniem Werknemer
 • Super geholpen, zowel op gebied van arbeidsrecht als privacyrecht! Met hun persoonlijke en pro actieve aanpak heb ik op een fijne manier de processen in mijn bedrijf kunnen verbeteren. Heel fijn was ook om te merken dat jaren ervaring en expertise uitmaakt; dat is snel en makkelijk schakelen! Een vriend van mij die onterecht ontslagen werd heb ik daarom ook meteen doorverwezen. Met deze toppers was zijn zaak snel tot een goed einde. Bedankt Langblok Advocaten voor de fijne samenwerking!!  

  Werknemer Anoniem
 • Beste mevrouw Blok, Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en ik ben dankbaar dat het toch nog zo snel en netjes is afgerond. Wel een beetje raar natuurlijk dat ik u, in deze bijzondere tijd, nooit persoonlijk heb mogen ontmoeten.      

  Werknemer Anoniem
 • Annelies, heel hartelijk bedankt voor al je geduld en ondersteuning. Het gaf mij een sterk gevoel dat je me zo ondersteunde. Door jouw kennis en kunde is het uiteindelijk tot een goede afsluiting gekomen  

  Werknemer Anoniem
 • Annelies, een bloemetje om te feliciteren en te bedanken voor jouw engelen geduld en begrip voor mij! Formidabel!  

  Werknemer Anoniem
 • Saskia Lang heb ik leren kennen als een advocaat met zeer veel kennis van zaken. Zij blijft haar klanten goed op de hoogte houden van de vorderingen in de zaak. Ze geeft een begrijpelijke uitleg over de juridische mogelijkheden. Saskia is een advocaat die tot het uiterste gaat voor haar klant. Ze is gericht op resultaat. In situaties waarin zij als advocaat optreedt voor de cliënt is zij helder, zakelijk én op de juiste momenten flexibel. Ook beschikt Saskia in deze gesprekken over een grote sociale vaardigheid, wat de overlegsfeer ten goede komt. Kortom, Saskia geeft zich niet snel gewonnen en haalt hiermee maximaal resultaat.

  Anoniem Werknemer
 • I am extremely satisfied with Saskia Lang legal expertise to support and advise me over the entire length of my case. She was constantly providing options, alternatives, identifying risks, etc., to better protect my interests. More than recommended should you require legal advice on labour situations.

  Anoniem Werknemer
 • Langblok advocaten, Saskia Lang, ze helpt je op een persoonlijke maar ook zeer deskundige manier in jouw arbeidsconflict om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Ze zorgt voor een zeer vertrouwd gevoel in tijden van onzekerheid. Door haar expertise gaf ze niet alleen mij rust maar wist ze die indirect ook over te brengen op nauw betrokkenen. Bij haar ben je verzekerd een benaderbare advocaat die jouw persoonlijke belangen behartigt. Kortom, ik kan Saskia Lang van Langblok advocaten alleen maar aanbevelen!

  Anoniem Werknemer
 • I can highly recommend Saskia Lang from Langblok advocaten. She is very trustworthy, knowledgable and compessionate, she made me feel safe and confident during the whole process. She always explained me all the possibilities in detail and had great ideas regarding my situation. She has been extremely transparent throughout the whole process and didn't spare the time to discuss every decision in detail, the reasons for her advice and the possible pros and cos. I truly felt that I was able to make informed decisions at every step of the way. She also conducted the negotiations with my company in an expert way, I believe we arrived to the best possible deal. I really enjoyed working together with her.

  Anoniem Werknemer
 • Vanaf het eerste moment dat ik bij Saskia Lang binnen kwam kreeg ik een goed gevoel. Zij heeft mij zo goed geholpen, haar uitleg is helder en duidelijk. Het eindresultaat heeft voor mij dan ook positief uitgepakt. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor.

  Ik kan Saskia Lang van Langblok advocaten zeker aanbevelen. Een zeer deskundig advocaat.
  Anoniem Werknemer
 • Highly recommend! Mrs. Annelies Blok has provided legal advice and guidance for my case. I found her experienced, responsive, accurate, knowledgeable and honest during the process of representing the best interests for me. I would highly recommend Annelies to anyone seeking legal representation or advice that is fair, honest and will keep your best interest.  

  Werknemer Anoniem
 • Saskia heeft mij als advocaat uitermate deskundig en prettig bijgestaan. Zij verdiept zich grondig in wat de klant daadwerkelijk wil en is in staat dit om te zetten in een maximaal resultaat. Zij is pro-actief, vasthoudend en kan uitstekend onderhandelen. Een advocaat die ik iedereen kan aanraden!

  Anoniem Werknemer
 • Ik ben opgelucht dat het achter de rug is. En ik ben jou dankbaar voor de juridische en morele steun. En ook bedankt voor de uitgebreide informatie over de WW. Hopelijk hoef ik er geen aanspraak op te doen maar het is goed om vooraf te weten hoe de aanvraag in zijn werk gaat.

  Anoniem Werknemer
 • Annelies, ik wil je bedanken voor de prettige manier waarop je mij hebt bijgestaan en het uiteindelijke resultaat dat is bereikt. Je hebt kennis van zaken, je bent gedreven en je gaat door totdat het optimale uit de zaak is gehaald. Het ga je goed.

  Werknemer Anoniem
 • Langblok advocaten is een zeer benaderbaar no nonsens advocatenkantoor. Een door mij vrijwel kansloos getypeerde zaak heeft Annelies Blok door haar kennis en vindingrijkheid toch tot een goed einde gebracht. Zij heeft zich ook in een andere zaak meer dan uitbetaald. Zeer aan te bevelen!  

  Werknemer Anoniem
 • Nogmaals bedankt voor het bijstaan tijdens de laatste loodjes bij mijn werkgever en de daarbij bereikte resultaten. Ik heb de samenwerking daarin ook als prettig ervaren en je benadering heeft me geholpen bepaalde zaken in perspectief te plaatsen.

  Anoniem Werknemer
 • “Bedankt voor jouw advies (mijn compliment voor jouw cliëntgerichte dienstverlening, een perfecte afronding) en de factuur. Ik ga tijdige betaling regelen. Ook het nader beschrijven van de concurrenten bleek goed te zijn (momenteel heb ik een kansrijke sollicitatie bij een niet genoemde concurrent). Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking!

  Anoniem Werknemer
 • Annelies, Ik heb de interactie in deze periode heel plezierig gevonden. Op een gelijkwaardige en respectvolle manier heb ik discussies met je kunnen voeren waar je heel goed hebt vastgehouden aan mijn belangrijkste intenties. Je hebt me ook op bepaalde momenten nog andere mogelijkheden voorgehouden waar ik nog niet eerder bij stil had gestaan. Ik heb het gevoel dat we met genoemde randvoorwaarden er het maximale hebben uitgehaald. Het pingpongen van app-jes bij mails vond ik overigens ook een hele effectieve manier van communicatie. Op bepaalde momenten heb ik daar zelfs met humor en plezier naar kunnen kijken hoe een brief of besluit zo snel genomen kon worden terwijl je zover van elkaar verwijderd bent.

  Werknemer Anoniem
 • Saskia, ik wilde je vertellen dat ik een nieuwe baan heb gevonden. Ik ben er erg blij mee. Het lijkt me een erg leuke baan en gelukkig is het toch nog vrij snel gelukt. Nogmaals bedankt voor je ondersteuning tijdens de deal. Ik ben erg tevreden met de uitkomst en je begeleiding. Ik zal anderen naar je doorverwijzen als zij in eenzelfde situatie komen.

  Anoniem Werknemer
 • Google review Dit is een superfijn Advocatenkantoor dit zijn mensen die helpen voorop stellen.Zelf ervaring met mevr Blok dit is een echt mensen mens is mijn ervaring stond met alles voor me klaar. En ook de prijzen zijn super eerlijk gezien de tijd die ze aan je besteden.  

  Werknemer Anoniem
 • Saskia, heel erg bedankt voor de bijstand. En niet alleen juridisch. 😊

  Anoniem Werknemer
 • het is nu dan echt 'final'. Nog heel erg bedankt. Ik heb de heldere en adequate ondersteuning als prettig ervaren.

  Anoniem Werknemer
 • Ontzettend bedankt voor je hulp, jouw rustige en duidelijke no-nonsense aanpak heeft mij door deze moeilijke periode heen gekregen.

  Anoniem Werknemer
 • Graag wil ik je nogmaals bedanken voor je goede hulp in het traject tussen mijn werkgever en mij. Het was voor mij vooral emotioneel heel zwaar, maar met jouw hulp ben ik er goed uitgekomen. Nu op naar mijn nieuwe uitdaging en toekomst.

  Anoniem Werknemer

Onze reviews zijn rechtstreeks afkomstig van onze cliënten. Wegens de inhoud van ons werk en ons vakgebied publiceren wij deze anoniem. Er zijn ook reviews die u op onze LinkedIn pagina’s en via Google reviews kunt terugvinden.

Direct antwoord op uw vragen?

Direct antwoord op uw vragen?