Toekomstperspectief na een arbeidsconflict op het werk

Een arbeidsconflict met uw werkgever? Langblok advocaten Arbeidsrecht & Privacyrecht helpt u om deze vervelende situatie professioneel op te lossen, zodat u straks weer met plezier aan het werk kunt.

Oplossingen

Uw rechten als werknemer

Als het niet lekker loopt op uw werk en u er samen met uw leidinggevende niet uitkomt, is het slim om een duidelijk overzicht te hebben van uw rechten. Mag uw werkgever u bijvoorbeeld zomaar ontslaan of overplaatsen? Moet u verplicht meewerken aan mediation? En wat als u het niet eens bent met een slechte beoordeling? Wij vertellen u waar u aan toe bent, en wat u het beste kunt doen.  Contact

Vaststellingsovereenkomst

Lukt het niet om het conflict met uw werkgever op te lossen? Dan maken we samen goede en duidelijke afspraken over de beëindiging van uw arbeidsovereenkomst. Bijvoorbeeld over de ontslagvergoeding, ontslagdatum, een vergoeding voor een advocaat, vrijstelling van werkzaamheden, een positief getuigschrift en een correcte eindafrekening. Deze afspraken leggen we vast in een vaststellingsovereenkomst. Contact

werknemer-langblok-advocaten-advocaat-arbeidsrecht-privacyrecht-amstelveen-hilversum-arbeidsconflict-met-werkgever-baas-op-werk

Als werknemer staat u vaak alleen in een arbeidsconflict. LangBlok Advocaten Arbeidsrecht brengt daar verandering in. Wij bieden u toekomstperspectief en rust. Neem contact op.

Werkwijze

Juridisch advies op maat

Elk arbeidsconflict is uniek. Daarom kijken we eerst samen vanuit uw perspectief naar de situatie. Daarna onderzoeken wij de mogelijke oplossingen op basis van onder andere eerder gevoerde rechtspraak en studies. Zo komen we tot een oplossing op maat voor uw situatie.

Waarom Langblok advocaten?

  • Bespaart tijd, geld en energie
  • Onderhandelt voor u
  • Is resultaatgericht
  • Biedt kennis en expertise
  • Biedt professionele communicatie
  • Biedt rust en overzicht

Veelgestelde vragen

Wat is een vaststellingsovereenkomst?

Een vaststellingsovereenkomst is een overeenkomst tussen een werkgever en een werknemer. Door middel van deze overeenkomst wordt de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden beëindigd. Een gerechtelijke procedure is dan niet meer nodig.

Ik heb een arbeidsconflict en kom er met mijn werkgever niet uit. Wat nu?

Indien uw werkgever u probeert te ontslaan, uw loon stopzet, of niets doet met uw klachten. Wat dan? Het is verstandig om advies in te winnen. Elke zaak is anders en elk arbeidsconflict vergt een andere aanpak. Bekijk samen met ons of het zinvol is juridische stappen te ondernemen en laat ons eventueel onderhandelen met uw werkgever. Wij kijken naar het juridisch meest haalbare en vanzelfsprekend naar wat u zelf graag wilt.

Hoe bereid ik me voor op een gesprek met mijn werkgever bij een arbeidsconflict?

Het is verstandig om voordat het gesprek begint, alles op papier te zetten, zodat u een goed beeld heeft en ook emoties van u af kunt schrijven. Bereidt u zorgvuldig voor door concrete situaties te bedenken die uw standpunt onderbouwen. Zorg als het om een juridisch conflict gaat dat u vooraf informatie inwint bij een advocaat. Bespreek het conflict van tevoren met iemand die u vertrouwt, zoals een partner, familielid, of vriend(in). Probeer vooraf voor u zelf helder te krijgen waar het conflict wat u betreft om draait. En  zoek vooral antwoord op de vraag: wanneer is het voor u opgelost? Vanuit dat concrete doel kunt u dan het gesprek ingaan.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.